LLUÇ AL FORN

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer LLUÇ AL FORN

  • PAS 1

    Es necessita un lluç gran i net.

  • PAS 2

    Col.locar el lluç en una safata refractària untada amb oli. Ruixar-la amb vi blanc sec i escampar-hi l'AVECREM PEIX -30% DE SAL, una mica de pebre mòlt, un pessic de clau i una picada de julivert i pa sec ratllat.

  • PAS 3

    Per sobre del peix anirem col.locant trossos de tomàquet cru, ruixant-lo amb suc de llimona.

  • PAS 4

    Posar-ho al forn, a temperatura mitja, durant uns 20 minuts, tenint cura d'abocar-hi per sobre, de tant en tant, el suc que s'anirà formant al fons de la safata.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online