LLUÇ AL FORN

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer LLUÇ AL FORN

  • PAS 1

    Es necessita un lluç gran i net.

  • PAS 2

    Col.locar el lluç en una safata refractària untada amb oli. Ruixar-la amb vi blanc sec i escampar-hi l'AVECREM PEIX -30% DE SAL, una mica de pebre mòlt, un pessic de clau i una picada de julivert i pa sec ratllat.

  • PAS 3

    Per sobre del peix anirem col.locant trossos de tomàquet cru, ruixant-lo amb suc de llimona.

  • PAS 4

    Posar-ho al forn, a temperatura mitja, durant uns 20 minuts, tenint cura d'abocar-hi per sobre, de tant en tant, el suc que s'anirà formant al fons de la safata.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online