LLUÇ FARCIT DE SALMÓ

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer LLUÇ FARCIT DE SALMÓ

  • PAS 1

    Picar en el morter el gra d'all, julivert i la pastilla d'Avecrem Caldo de Pescado esmicolada.

  • PAS 2

    Afegir-hi el suc de llimona i unes cullerades d'oli, barrejar amb les gambes, els ous durs i el salmó a tires.

  • PAS 3

    Farcir amb això el lluç i posar-hi a sobre unes nous de mantega.

  • PAS 4

    Tancar la cua i lligar-la amb fils independents. Posar a sobre una safata de forn untada amb mantega en la que s'haurà estès una capa de cebes tallades a rodanxes molt fines.

  • PAS 5

    Ruixar el peix amb una mica d'oli, el vi blanc i una mica d'aigua. Coure a forn mig uns 20 minuts.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online