MEDALLONS DE VEDELLA A LA LLIMONA

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tallarines a la Parmesana

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer MEDALLONS DE VEDELLA A LA LLIMONA

  • PAS 1

    Pelar les llimones traient-ne la pell molt fina i tallar-la en juliana. Escaldar i escórrer. Posar 2 dl d'aigua amb el sucre, abocar-hi la juliana de llimona i coure uns 5-6 minuts. Reservar.

  • PAS 2

    En una paella amb una mica d'oli sofregir els alls i les hortalisses a trossos fins que es daurin lleugerament. Desgrassar amb el suc de llimona i el conyac. Sofregir el Caldo de Carn Gallina Blanca amb el vi i deixar reduir a la meitat. Afegir-hi la farina de blat de moro, dissolta en una cullerada d'aigua i la nata. Colar la salsa i reservar-la.

  • PAS 3

    En una paella amb una mica d'oli sofregir els alls i les hortalisses a trossos fins que es daurin lleugerament. Desgrassar amb el suc de llimona i el conyac. Sofregir el Caldo Casero de Carne Gallina Blanca amb el vi i deixar reduir a la meitat. Afegir-hi la farina de blat de moro, dissolta en una cullerada d'aigua, la pastilla d'Avecrem 100% Natural Carne i la nata. Colar la salsa i reservar-la.

  • PAS 4

    Coure els medallons a la planxa, lleugerament untada amb oli. Servir amb la salsa calenta.
    Pot anar acompanyat de verdures cuites al vapor.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online