MINESTRA DE VERDURES

  • 20-40
  • Fácil
  • 6

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer MINESTRA DE VERDURES

  • PAS 1

    Coure la minestra en abundant aigua amb sal i una pastilla d'Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal, el temps òptim està escrit a la bossa. Ha de quedar més aviat dura, al dente, ja que després ha de coure amb la salsa.

  • PAS 2

    Cobrir amb oli el fons d'una paella i coure-hi la ceba tallada en juliana i l'all picat ben fi. Quan comenci a agafar color afegir-hi la verdura i ofegar-la durant uns minuts.

  • PAS 3

    Quan està ben saltada, afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i el vi. Condimentar amb el pebre vermell, una mica de sal i pebre i deixar que s'evapori l'alcohol. Saltar perquè tota la verdura que ben impregnada de salsa de tomàquet. Si la salsa queda massa espessa, afegir-hi una mica d'aigua.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online