MOSSETS DE PATATA SUFLÉ

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer MOSSETS DE PATATA SUFLÉ

  • PAS 1

    Rentar i pelar les patates. Tallar les patates a daus de quatre centímetres i posar-los en un bol amb aigua. Amb un buidador retirar una bola del centre de la patata. Coure les bases al vapor en una cistelleta, tenint cura que no es trenquin. Deixar refredar del tot.

  • PAS 2

    En un bol abocar el pot de beixamel AVECREM, afegir-hi un pessic de caiena i nou moscada, barrejar amb el formatge ratllat i els rovells d'ou.

  • PAS 3

    Col.locar les bases de patata a sobre d'una safata de forn lleugerament untada amb mantega. Batre les clares a punt de neu ben ferma, amb un pessice de sal, i afegir-les a la beixamel de formatge. Posar en una màniga pastissera amb un broc estriat i farcir les patates. Coure al forn pre-escalfat a 200ºC durant cinc o deu minuts, fins que s'inflin. Servir de seguida.

  • PAS 4

    Presentar entre fulles d'escarola o amb les boletes sobrants fregides. Per sobre abocar una mica de caiena.

  • PAS 5

    Ja es pot servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online