NYOQUIS DE VERDURES, MATÓ I AVELLANES

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer NYOQUIS DE VERDURES, MATÓ I AVELLANES

  • PAS 1

    Netejar i rentar els espinacs i les bledes. Posar-los en una cassola sense escórrer'ls massa i afegir-hi una mica de sal. Coure'ls fins que estiguin una mica tous. Escórre'ls i refredar-los de seguida amb glaçons.

  • PAS 2

    Apretar-les bé pressionant amb una espàtula per a eliminar el líquid i picar-les. Treballar el mató amb les verdures, els ous, 80 grs de formatge ratllat, 50 gr d'avellanes picades, una mica de sal i la nou moscada. Anar agafant porcions de massa, fer-ne boletes i enfarinar-les.

  • PAS 3

    Posar al foc aigua abundant condimentada amb Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal i quan bulli afegir-hi algunes boletes, no massa alhora. Coure-les a foc lent finsque flotin. Treure-les amb una escumadora i repartir-les en 4 plats plans. Abans de servir el plat, escampar-hi per sobre les avellanes picades que hagin sobrat, el marduix i la resta de formatge.

  • PAS 4

    Posar al foc aigua abundant condimentada amb Avecrem 100% Natural 8 Verdurasl i quan bulli afegir-hi algunes boletes, no massa alhora. Coure-les a foc lent finsque flotin. Treure-les amb una escumadora i repartir-les en 4 plats plans.

  • PAS 5

    Abans de servir el plat, escampar-hi per sobre les avellanes picades que hagin sobrat, el marduix i la resta de formatge.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online