Ingredients
Com fer NYOQUIS DE VERDURES, MATÓ I AVELLANES
-
PAS 1
Netejar i rentar els espinacs i les bledes. Posar-los en una cassola sense escórrer'ls massa i afegir-hi una mica de sal. Coure'ls fins que estiguin una mica tous. Escórre'ls i refredar-los de seguida amb glaçons.
-
PAS 2
Apretar-les bé pressionant amb una espàtula per a eliminar el líquid i picar-les. Treballar el mató amb les verdures, els ous, 80 grs de formatge ratllat, 50 gr d'avellanes picades, una mica de sal i la nou moscada. Anar agafant porcions de massa, fer-ne boletes i enfarinar-les.
-
PAS 3
Posar al foc aigua abundant condimentada amb Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal i quan bulli afegir-hi algunes boletes, no massa alhora. Coure-les a foc lent finsque flotin. Treure-les amb una escumadora i repartir-les en 4 plats plans. Abans de servir el plat, escampar-hi per sobre les avellanes picades que hagin sobrat, el marduix i la resta de formatge.
-
PAS 4
Posar al foc aigua abundant condimentada amb Avecrem 100% Natural 8 Verdurasl i quan bulli afegir-hi algunes boletes, no massa alhora. Coure-les a foc lent finsque flotin. Treure-les amb una escumadora i repartir-les en 4 plats plans.
-
PAS 5
Abans de servir el plat, escampar-hi per sobre les avellanes picades que hagin sobrat, el marduix i la resta de formatge.