OUS AL FORN

  • < de 10
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer OUS AL FORN

  • PAS 1

    Preescalfar el forn a 200ºC. Muntar les clares a punt de neu i afegir-hi el pebre blanc i el pessic de Sazonador Avecrem Caldo de Pollo.

  • PAS 2

    Untar amb mantega 4 cassoletes i a cadascuna posar-hi la quarta part de les clares muntades. Fer un forat al centre amb el dors de la cullera i posar-hi un rovell.

  • PAS 3

    Emvoltar el rovell amb una cullerada de nata. Escampar el formatge ratllat per sobre les clares i coure al forn 5 minuts, fins que les clates estiguin daurades però els rovells encata fluïds. Servir de seguida.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online