OUS AL FORN

  • < de 10
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer OUS AL FORN

  • PAS 1

    Preescalfar el forn a 200ºC. Muntar les clares a punt de neu i afegir-hi el pebre blanc i el pessic de Sazonador Avecrem Caldo de Pollo.

  • PAS 2

    Untar amb mantega 4 cassoletes i a cadascuna posar-hi la quarta part de les clares muntades. Fer un forat al centre amb el dors de la cullera i posar-hi un rovell.

  • PAS 3

    Emvoltar el rovell amb una cullerada de nata. Escampar el formatge ratllat per sobre les clares i coure al forn 5 minuts, fins que les clates estiguin daurades però els rovells encata fluïds. Servir de seguida.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online