PAELLA DE RAJADA I ALLS TENDRES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer PAELLA DE RAJADA I ALLS TENDRES

  • PAS 1

    Posar una paellera al foc amb una mica d'oli, sofregir-hi la rajada tallada a trossos i retirar-la.

  • PAS 2

    A la mateixa paellera saltar els alls tendres tallats a trossos, el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca i deixar-ho reduir.

  • PAS 3

    Afegir-hi l'arròs i sofregir una mica. Regar amb el Caldo de Pescado Gallina Blanca calent amb els brins de safrà i deixar coure fins que l'arròs estigui en el seu punt, uns 20 minuts. Afegir-hi la rajada 5 minuts abans d'acabar la cocció i servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online