PAELLA DE VERDURES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer PAELLA DE VERDURES

  • PAS 1

    Posar a la paellera amb una mica d'oli els pebrots tallats a tires i coure'ls a foc fort durant uns 5 minuts.

  • PAS 2

    Afegir-hi el carbassó tallat a daus, els pèsols i els alls tallats a làmines. Mantenir a foc lent durant 10 minuts més. Finalment, afegir-hi l'arròs i el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca.

  • PAS 3

    Cobrir amb 600 cc de Caldo de Pollastre. Coure a foc viu durant 3 minuts, abaixar el foc i deixar bullir 15 minuts més. Mantenir la paellera tapada en repòs durant 5 minuts i servir. S'hi poden posar diferents tipus de verdures: carxofa, favetes, albergínia, coliflor, pastanaga, etc.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online