Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
100% natural, gust casolà
Com fer PAELLA DE VERDURES
-
PAS 1
Posar a la paellera amb una mica d'oli els pebrots tallats a tires i coure'ls a foc fort durant uns 5 minuts.
-
PAS 2
Afegir-hi el carbassó tallat a daus, els pèsols i els alls tallats a làmines. Mantenir a foc lent durant 10 minuts més. Finalment, afegir-hi l'arròs i el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca.
-
PAS 3
Cobrir amb 600 cc de Caldo de Pollastre. Coure a foc viu durant 3 minuts, abaixar el foc i deixar bullir 15 minuts més. Mantenir la paellera tapada en repòs durant 5 minuts i servir. S'hi poden posar diferents tipus de verdures: carxofa, favetes, albergínia, coliflor, pastanaga, etc.