PANELLETS

 • > 60
 • Media
 • 4

Ingredients

Com fer PANELLETS

 • PAS 1

  Barrejar l'ametlla mòlta amb el sucre i les ratlladures de llimona Afegir-hi l'aigua a poc a poc, barrejant fins obtenir un masapà dens. Dividir aquest massapà a parts iguals i preparar els panellets de diferents sabors. Un cop elaborats, posar-los en una safata folrada amb paper de forn i coure'ls al forn ja calent (220ºC.) durant 8-10 minuts. Retirar-los i deixar-los refredar.

 • PAS 2

  PANELLETS DE LLIMONA: 200 gr. de massapà, 3 culleradetes de ratlladura de llimona i sucre glas. Barrejar el massapà amb la ratladura de llimona, fer boletes i arrebossar-les amb sucre glas. PANELLETS DE CAFÈ: 200 gr. de massapa, 1 sobre de cafè soluble i sucre glas. Barrejar el massapà amb el cafè deixatat amb unes d'aigua o licor i fer boletes en forma de granets de cafè. PANELLETS DE MADUIXA: 200 gr. de massapà, 2 cullerades de xarop de maduixa i sucre glas. Barrejar el massapà amb el xarop i fer boletes. Arrebossar-les amb sucre glas.

 • PAS 3

  PANELLETS DE COCO: 200 gr. de massapà, 100 gr. de coco ratllat(prèviament remullat en aigua). Barrejar el massapà amb el coco escorregut i fer boletes. Posar-les a sobre la safata de forn i i pressionar-les amb els dits per a donar-los forma. Pintar-ne la punta amb rovell d'ou. També es poden fer amb 100 gr. de coco, 75 gr. de sucre i una clara. PANELLETS DE PINYONS: 200 gr. de massapà, 1 tassa de pinyons i 2 rovells. Batre els rovells en un bol i barrejar-hi els pinyons. Fer boletes amb el massapà i arrebossar-les amb els pinyons, apretant bé amb les mans perquè els pinyons quedin ben enganxats. Es poden pintar una mica més amb rovell d'ou si es volen més daurats.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online