Ingredients
Com fer BOMBONS GELATS
-
PAS 1
Encendre el forn a 190 °C. Folrar la safata del forn amb paper antiadherent i engrassar-la. Fondre 190 gr xocolata de cobertura al bany Maria. Reservar-la. Batre els rovells amb el sucre fins que blanquegin. Barrejar amb la xocolata fosa. Muntar les clares a punt de neu i barrejar amb els rovells.
-
PAS 2
Abocar la massa a la safata i coure al forn 15 minuts. Treure del forn i abocar a la reixa. Cobrir-lo amb un drap i deixar refredar. Treure aquest pa de pessic i retallar-lo en cercles de 8 cm de diàmetre.
-
PAS 3
Fondre els 250 gr de xocolata de cobertura. Posar una bola de gelat a sobre de cada cercle i banyar amb la xocolata, deixant-la solidificar i refredar-se.
-
PAS 4
Servir decorat amb pistatxos esmicolats per sobre.