BOMBONS GELATS

  • 20-40
  • Difícil
  • 4

Ingredients

Com fer BOMBONS GELATS

  • PAS 1

    Encendre el forn a 190 °C. Folrar la safata del forn amb paper antiadherent i engrassar-la. Fondre 190 gr xocolata de cobertura al bany Maria. Reservar-la. Batre els rovells amb el sucre fins que blanquegin. Barrejar amb la xocolata fosa. Muntar les clares a punt de neu i barrejar amb els rovells.

  • PAS 2

    Abocar la massa a la safata i coure al forn 15 minuts. Treure del forn i abocar a la reixa. Cobrir-lo amb un drap i deixar refredar. Treure aquest pa de pessic i retallar-lo en cercles de 8 cm de diàmetre.

  • PAS 3

    Fondre els 250 gr de xocolata de cobertura. Posar una bola de gelat a sobre de cada cercle i banyar amb la xocolata, deixant-la solidificar i refredar-se.

  • PAS 4

    Servir decorat amb pistatxos esmicolats per sobre.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online