BOMBONS GELATS DE CAFÈ

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer BOMBONS GELATS DE CAFÈ

  • PAS 1

    Dissoldre el cafè en dues cullerades d'aigua calenta.

  • PAS 2

    Batre 250 gr de mantega estovada amb 200 gr de sucre fins obtenir una barreja cremosa. Afegir els rovells i el cafè i barrejar-ho tot bé.

  • PAS 3

    Deixar la barreja al congelador fins que s'hagi endurit. Formar boletes i deixar-les un altre cop al congelador.

  • PAS 4

    Fondre la xocolata (al bany Maria o al microones) amb la resta de la mantega i banyar els bombons punxant-los amb un escuradents. Deixar-los refredar un altre cop al congelador i enfarinar-los amb la resta de sucre llustre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online