PASTÍS DE CARBASSÓ AMB GAMBES

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer PASTÍS DE CARBASSÓ AMB GAMBES

  • PAS 1

    En una paella posar l'oli junt amb la ceba picadeta. Quan estigui transparent afegir-hi els carbassons pelats i tallats a trossets. Deixar-los fins que estigin tendres. A part, posar en un bol la nata i la molla de pa perquè quedi ben xopa. En una altra paella amb oli abocar les gambes ja pelades amb un pessic de sal.

  • PAS 2

    En el bol que tenim amb la nata afegir-hi el sofregit de carbassó (amb l'oli escorregut), els ous, l'Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal i ho passem tot per la batedora. En un motllo rectangular (untat amb una mica d'oli) abocar tota la barreja i afegir-hi les gambes. Posar-ho tot al forn al bany Maria a 120º durant uns 40 minuts més o menys, fins que qualli. Es pot servir fred o calent. En cas que es serveixi fred, afegir-hi salsa maionesa, i si es serveix calent un sobre de Mi salsa bechamel.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online