PASTÍS DE PATATA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer PASTÍS DE PATATA

  • PAS 1

    Preparar el puré tal com indica el fabricant i posar-ne la meitat en un motllo. Saltar el sofregit de ceba i coure-la amb el pebrot verd tallat molt petit. Condimentar-ho amb un pessic d'Avecrem Caldo de Carne -30 % de sal, afegir-hi la carn picada i quan estigui fet afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca. Deixar coure uns 15 minuts.

  • PAS 2

    Escampar el sofregit per sobre de la capa de puré i cobrir amb la resta del puré de patata. Escampar-hi la mozzarella ratllada per sobre i gratinar-ho al forn abans de servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online