PASTÍS DE POMA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    381kcal

  • Hidrats

    44.92g

  • Proteïnes

    5.62g

  • Greixos

    19.62g

  • Fibra

    1.13g

Com fer PASTÍS DE POMA

  • PAS 1

    Per començar a preparar un pastís de poma, el primer que has de fer és preescalfar el forn a uns 180ºC.

  • PAS 2

    Seguidament, utilitza un bol per afegir la mantega i el sucre i posteriorment ho hauràs de barrejar molt bé. Un cop fet això, és el moment d’afegir-hi un ou i tornar-ho a barrejar, i una vegada està llesta aquesta mescla, cal afegir-hi l’altre ou i tornar a repetir aquest procediment. Fins que no estigui tot ben barrejat no hi has d’afegir el següent ingredient: la farina. Un cop estigui la farina ben integrada a la barreja, li afegeixes una poma (prèviament trossejada).

  • PAS 3

    Un cop acabat el pas anterior, has de col•locar tota la barreja en un motlle que prèviament hauràs greixat amb mantega i empolvorat amb farina perquè no s’enganxi al desmuntar-lo.

  • PAS 4

    Ara és el moment d’agafar la resta de pomes i tallar-les en forma de mitges llunes i utilitzar-les per decorar el pastís per sobre.

  • PAS 5

    Introdueix el pastís al forn (ja preescalfat a uns 180o) durant uns 30-35 minuts, aproximadament.

  • PAS 6

    L’últim pas per tenir enllestit el teu pastís de poma és treure’l del forn un cop passat el temps aproximat (sense apagar el forn!). Abans de res, punxa el pastís amb la punta d’un ganivet per comprovar que està ben quallat i posteriorment empolsina’l de sucre per sobre i ruixa’l amb un rajolí de rom pel damunt. Després, introdueix-lo 5 minuts més al forn a 180ºC.

  • PAS 7

    Deixa temperar a l’exterior. Pots donar-li una mica de brillantor utilitzant una miqueta de melmelada de préssec.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online