PERNIL DOLÇ AL CAVA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer PERNIL DOLÇ AL CAVA

  • PAS 1

    Posar l'oli i una cullerada de mantega en una cassola. Afegir-hi la ceba picada i ofegar-la fins que estigui transparent.

  • PAS 2

    Afegir-hi els porros i l'api tallats a trossos, les pantanagues senceres i la pastilla d'Avecrem esmicolada. Condimentar-ho tot amb la farigola i els grans de pebre. Deixar coure lentament fins que les verdures estiguin tendres.

  • PAS 3

    En una safata de forn posar les verdures i a sobre el pernil. Regar amb el cava i posar al forn uns 20 minuts a 200ºC.

  • PAS 4

    Retirar el pernil de la safata i lligar les verdures amb nata líquida. Servir el pernil amb les verdures de guarnició.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online