PERNIL DOLÇ AL CAVA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer PERNIL DOLÇ AL CAVA

  • PAS 1

    Posar l'oli i una cullerada de mantega en una cassola. Afegir-hi la ceba picada i ofegar-la fins que estigui transparent.

  • PAS 2

    Afegir-hi els porros i l'api tallats a trossos, les pantanagues senceres i la pastilla d'Avecrem esmicolada. Condimentar-ho tot amb la farigola i els grans de pebre. Deixar coure lentament fins que les verdures estiguin tendres.

  • PAS 3

    En una safata de forn posar les verdures i a sobre el pernil. Regar amb el cava i posar al forn uns 20 minuts a 200ºC.

  • PAS 4

    Retirar el pernil de la safata i lligar les verdures amb nata líquida. Servir el pernil amb les verdures de guarnició.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online