POLLASTRE AL CAVA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer POLLASTRE AL CAVA

  • PAS 1

    Remullar les prunes en conyac i aigua perquè s'inflin. Saltar en una paella amb el llard els grans d'all, les prunes i les pomes. Omplir el pollastre amb això. Afegir-hi una bola de mantega, una pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo desmenuzada, pebre i conyac.

  • PAS 2

    Daurar-lo al forn acompanyat d'una poma gran tallada a quarts i condimentar-lo amb l'altra pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo. A mitja cocció regar amb el cava i coure a forn mig uns 30 minuts o fins que estigui fet.

  • PAS 3

    Passar la salsa del rostit pel colador xinès. Afegir-hi la nata l'iquida i els xampinyons tallats a làmines. Deixar coure 10 minuts. Presentar el pollastre sencer i la salsa en una salsera apart.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online