Ingredients
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer POLLASTRE AL CAVA
-
PAS 1
Remullar les prunes en conyac i aigua perquè s'inflin. Saltar en una paella amb el llard els grans d'all, les prunes i les pomes. Omplir el pollastre amb això. Afegir-hi una bola de mantega, una pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo desmenuzada, pebre i conyac.
-
PAS 2
Daurar-lo al forn acompanyat d'una poma gran tallada a quarts i condimentar-lo amb l'altra pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo. A mitja cocció regar amb el cava i coure a forn mig uns 30 minuts o fins que estigui fet.
-
PAS 3
Passar la salsa del rostit pel colador xinès. Afegir-hi la nata l'iquida i els xampinyons tallats a làmines. Deixar coure 10 minuts. Presentar el pollastre sencer i la salsa en una salsera apart.