POPETS AMB PATATES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer POPETS AMB PATATES

  • PAS 1

    Ofegar les d'hortalisses a rodes i afegir-hi el pebrot verd tallat a trossos. Deixar-ho coure uns 10 minuts. Triturar fins aconseguir un puré.

  • PAS 2

    Condimentar els popets amb un pessic de sal i pebre i ofegar en oli junt amb els grans d'all picats. Abocar-hi el vi i coure uns 5 minuts perquè redueixi.

  • PAS 3

    Afegir-hi el puré de verdures i el Caldo de Pescado Gallina Blanca. Afegir-hi les patates tallades a trossos i deixar coure uns 15 minuts o fins que les patates estiguin al seu punt. Servir ben calent.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online