PUDING DE COLIFLOR I POMA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Informació nutricional

  • Energia

    242,27kcal

  • Hidrats

    27,42g

  • Proteïnes

    12,43g

  • Greixos

    60,14g

Com fer PUDING DE COLIFLOR I POMA

  • PAS 1

    Barrejar la coliflor, la patata i la poma tot cuit en el Caldo de Verduras Gallina Blanca. Escórrer y ofegar-ho tot junt en una paella en la que ja s'hi hauran daurat els alls picats molt fins i el pebre vermell dolç.

  • PAS 2

    Retirar del foc i afegir-hi els ous, batuts com per a fer una truita, i una mica de sal i pebre. Abocar-ho en un motllo untat amb oli.

  • PAS 3

    Coure al forn a 180ºC uns 30 minuts aprox. Triturar el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca, escalfar lleugerament i acompanyar amb aquesta salsa, en salsera.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online