Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer PUDING DE VERDURES (SUFLÉ)
-
PAS 1
Preparar un puré de patates amb 3 dl de llet i 3 dl d'aigua seguint les instruccions del paquet. Fregir els carbassons a fonc lent amb mantega.
-
PAS 2
Preparar la salsa Mi Salsa Bechamel seguint les instruccions del sobre. Barrejar aquesta salsa, el puré i els carbassons amb els rovells d'ou.
-
PAS 3
Afegir les clares d'ou batudes a punt de neu i barrejar-les amb compte. Abocar en un motllo untat amb margarina i coure al forn fins que qualli (uns 35 minuts).
-
PAS 4
Salsa: en un pot, barrejar la nata, els formatges, la salsa de tomàquet i la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolada. Deixar bullir uns minuts i cobrir amb aquesta salsa el púding un cop tret del motllo.