Ingredients
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
Com fer RAP A L'ALL I PEBRE
-
PAS 1
Salpebrar el rap. Barrejar-lo amb una cullerada d'oli en un bol, tapar-lo i coure'l al microones 2 minuts, a màxima potència. Reservar-lo. Triturar els alls pelats amb el julivert, les ametlles i els pinyons, 10 segons a velocitat 5. Abaixar amb l'espàtula, afegir-hi dues cullerades d'oli i saltar-ho 5 minuts a 100º, velocitat 1.
-
PAS 2
Afegir-hi el vi, el pebre vermell, una mica de pebre, la pastilla d'Avecrem Caldo de Peix -3% de sal i dos cubilets d'aigua. Pogramar 5 minuts a 100º, velocitat 1. Afegir al guisat el rap reservat en el pas 1. Acabar la cocció en 5 minuts, a 100º, velocitat 1.
-
PAS 3
Deixar reposar uns minuts i servir.