RAP AMB PATATES

Uhm... el rap és un dels peixos més exquisits del mar, i una de les millor maneres de menjar-ne és en un estofat. No t’espantis, un estofat no ha de ser difícil de preparar ni pesat de digerir.

Només has de seguir uns passos molt senzills: un bon sofregit,Veure més...

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    421kcal

  • Hidrats

    26.02g

  • Proteïnes

    27.41g

  • Greixos

    21.85g

  • Fibra

    5.28g

Com fer RAP AMB PATATES

  • Ofega en una mica d’oli el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca,

    PAS 1

    Ofega en una mica d’oli el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca, afegeix l’all picat i deixa-ho coure lentament; afegeix-hi el pebre vermell i rega-ho amb el Caldo de Pescado Gallina Blanca. Després, incorpora les patates tallades a rodanxes i el pebre vermell.

  • Deixa-ho coure uns 15-20 minuts aproximadament.

    PAS 2

    Deixa-ho coure uns 15-20 minuts aproximadament. Llavors, afegeix el rap a daus grans i salpebrat, i una picada de pinyons i ametlles.

  • Cou uns 8 minuts. Finalment,

    PAS 3

    Cou uns 8 minuts. Finalment, empolsina-ho amb el julivert picat i ja està llest per servir.

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Rap amb patates

El truc: patates tornejades

Tornejar patates és molt fàcil, però es necessita pràctica! Per fer-ho, pela la patata i talla-la en rectangles molt gruixuts. Després, amb un ganivet petit treu les arestes del rectangle i així et quedaran les patates ja tornejades (com una pilota de rugbi).

Truco destacado de la receta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online

un bon brou i una bona estona a la cassola fent xup-xup.

Si a això li sumes patates de bona qualitat, et sortirà un guisat de rap com aquells que preparava la teva àvia.

Per gaudir d’aquest plat, només necessites tenir una cullera i pa per sucar a la salsa, però saps què? Pots apostar per algun entrant lleuger i mariner, com ara uns musclos al vapor.