RAP AMB PATATES

Uhm... el rap és un dels peixos més exquisits del mar, i una de les millor maneres de menjar-ne és en un estofat. No t’espantis, un estofat no ha de ser difícil de preparar ni pesat de digerir.

Només has de seguir uns passos molt senzills: un bon sofregit,Veure més...

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    421kcal

  • Hidrats

    26.02g

  • Proteïnes

    27.41g

  • Greixos

    21.85g

  • Fibra

    5.28g

Com fer RAP AMB PATATES

  • Ofega en una mica d’oli el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca,

    PAS 1

    Ofega en una mica d’oli el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca, afegeix l’all picat i deixa-ho coure lentament; afegeix-hi el pebre vermell i rega-ho amb el Caldo de Pescado Gallina Blanca. Després, incorpora les patates tallades a rodanxes i el pebre vermell.

  • Deixa-ho coure uns 15-20 minuts aproximadament.

    PAS 2

    Deixa-ho coure uns 15-20 minuts aproximadament. Llavors, afegeix el rap a daus grans i salpebrat, i una picada de pinyons i ametlles.

  • Cou uns 8 minuts. Finalment,

    PAS 3

    Cou uns 8 minuts. Finalment, empolsina-ho amb el julivert picat i ja està llest per servir.

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Rap amb patates

El truc: patates tornejades

Tornejar patates és molt fàcil, però es necessita pràctica! Per fer-ho, pela la patata i talla-la en rectangles molt gruixuts. Després, amb un ganivet petit treu les arestes del rectangle i així et quedaran les patates ja tornejades (com una pilota de rugbi).

Truco destacado de la receta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online

un bon brou i una bona estona a la cassola fent xup-xup.

Si a això li sumes patates de bona qualitat, et sortirà un guisat de rap com aquells que preparava la teva àvia.

Per gaudir d’aquest plat, només necessites tenir una cullera i pa per sucar a la salsa, però saps què? Pots apostar per algun entrant lleuger i mariner, com ara uns musclos al vapor.