RODÓ DE VEDELLA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer RODÓ DE VEDELLA

  • PAS 1

    Enfarinar la carn i segellar-la per tots costats en una cassola amb oli, donant-li la volta vàries vegades. Afegir-hi la pastanaga i l'api picat. Salpebrar al gust i deixar coure a foc lent 5 minuts. Abocar-hi el bric de Base para Cocinar de Carne de Gallina Blanca i deixar coure uns 20 minuts, fins que la carn estigui tendre i la salsa al gust. Servir la carn tallada a trossos i regada amb la salsa i les verdures.

  • PAS 2

    Enfarinar la carn i segellar-la per tots costats en una cassola amb oli, donant-li la volta vàries vegades.

  • PAS 3

    Afegir-hi la pastanaga i l'api picat. Salpebrar al gust i deixar coure a foc lent 5 minuts.

  • PAS 4

    Abocar-hi el bric de Caldo Casero de Carne Gallina Blanca i deixar coure uns 20 minuts, fins que la carn estigui tendre i la salsa al gust. Servir la carn tallada a trossos i regada amb la salsa i les verdures.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online