ROSADA AL CAVA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer ROSADA AL CAVA

  • PAS 1

    Escalfar el cava amb el caldo de peix 15 minuts a temperatura Varoma, velocitat 2 amb la tapa del broc oberta perquè s'evapori una mica.

  • PAS 2

    Afegir la farina de blat de moro, una mica de sal i pebre blanc i la nata. Seguir coent 3 minuts a 100ºC, velocitat 2. Si queda algun grumoll , batre uns segons a velocitat 4-5.

  • PAS 3

    Incorporar al vas els llagostins, les cloïsses i la rosada a trossos. Programa 5 minuts a 100ºC velocitat cullera amb gir a l'esquerra just perquè el peix de cogui.

  • PAS 4

    Servir al moment amb guarnició de la minestra de verdures escorreguda i escalfada 3 minuts al microones a màxima potència amb un gobelet del seu caldo.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online