Ingredients
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer ROSADA AL CAVA
-
PAS 1
Escalfar el cava amb el caldo de peix 15 minuts a temperatura Varoma, velocitat 2 amb la tapa del broc oberta perquè s'evapori una mica.
-
PAS 2
Afegir la farina de blat de moro, una mica de sal i pebre blanc i la nata. Seguir coent 3 minuts a 100ºC, velocitat 2. Si queda algun grumoll , batre uns segons a velocitat 4-5.
-
PAS 3
Incorporar al vas els llagostins, les cloïsses i la rosada a trossos. Programa 5 minuts a 100ºC velocitat cullera amb gir a l'esquerra just perquè el peix de cogui.
-
PAS 4
Servir al moment amb guarnició de la minestra de verdures escorreguda i escalfada 3 minuts al microones a màxima potència amb un gobelet del seu caldo.