SALMÓ AL CARAMEL

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Informació nutricional

  • Energia

    464,66kcal

  • Hidrats

    20,52g

  • Proteïnes

    28,26g

  • Greixos

    51,22g

Com fer SALMÓ AL CARAMEL

  • PAS 1

    Marinar els lloms durant 1 hora amb l'oli, l'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal i el pebre. Pelar les taronges, tallar la pell en juliana a foc lent amb la mel. Afegir-hi el vinagre i coure durant 2 minuts més.

  • PAS 2

    Posar el salmó en una safata de forn untada amb greix, ruixar-lo amb la marinada i coure'l al forn durant 15 minuts a 200ºC.

  • PAS 3

    Salsa: Posar en un pot el suc de taronja amb la farina de blat de moro, el pebre i l'Avecrem Caldo de Pollo. Afegir-hi l'oli de la cocció del salmó. Deixar que arrenqui el bull i retirar-ho. Servir decorat amb la juliana de taronja confitada.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online