SALMÓ FARCIT

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    508,92kcal

  • Hidrats

    2,95g

  • Proteïnes

    34,58g

  • Greixos

    62,47g

Com fer SALMÓ FARCIT

  • PAS 1

    Netejar els xampinyons i picar-los amb el julivert, la ceba, la ratlladura de llimona, el pa ratllat i el suc de llimona i oli.

  • PAS 2

    Posar una suprema de salmó a sobre d'una mica de mantega a la safata de forn. Condimentar amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal esmicolada i cobrir amb el farciment.

  • PAS 3

    Cobrir amb l'altra suprema. Escampar-hi per sobre una mica de mantega i l'all tallat a làmines. Regar amb vi i coure al forn a 200ºC durant 30 minuts. Servir a rodanxes i acabat de fer.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online