SÍPIA AMB PATATES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer SÍPIA AMB PATATES

  • PAS 1

    Netejar, rentar i trossejar la sípia. Pelar i tallar les patates i els pebrots a trossos. En una cassola fregir la ceba en oli.

  • PAS 2

    Quan comenci a daurar-se afegir-hi l'assaonador Avecrem All y Julivert y el pebrot a trossos. Afegir la sípia i deixar que agafi color. Abocar el vi, esperar uns 3 minuts que s'evapori i afegir els tomàquets. Finalment afegir-hi els pèsols i les patates tallades a trossos junt amb una mica d'aigua.

  • PAS 3

    Afegir el safrà i les dues pastilles Avecrem esmicolades. Coure uns 20 minuts fins que estiguin tendres.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online