SOPA DE MARISC

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer SOPA DE MARISC

  • PAS 1

    Es posa una cassola amb oli. Es pica la ceba molt fina. Quan l'oli està calent, se li afegeix la ceba i es deixa ofegar. Es tallen les sípies a tires no molt grans i es fregeix amb la ceba durant uns 10 minuts, remenant-ho de tant en tant.

  • PAS 2

    Es renten les cloïses i els musclos i s'afegeix a la cassola i es tapa. Es va remenant i tapant i quan ja estigui bastant cuit s'afegeixen els llagostins. Quan s'hagin oberts les cloïses i els musclos, se li afegeix el tomàquet, i es va remenant 5 minuts fins que estigui fregit.

  • PAS 3

    Llavors, es cobreix amb bastanta aigua, se li afegeixen les pastilles d' Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal i el filet de lluç a trossos. En un morter es pica l'all amb el julivert i s'afegeix a la cassola. Es deixa coure durant una hora. S'hi afegeix un puny d'arròs per cada persona, i quan l'arròs estigui fet, ja es pot servir la sopa.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online