Ingredients
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
-
-
-
Com fer SOPA DE MARISC
-
PAS 1
Es posa una cassola amb oli. Es pica la ceba molt fina. Quan l'oli està calent, se li afegeix la ceba i es deixa ofegar. Es tallen les sípies a tires no molt grans i es fregeix amb la ceba durant uns 10 minuts, remenant-ho de tant en tant.
-
PAS 2
Es renten les cloïses i els musclos i s'afegeix a la cassola i es tapa. Es va remenant i tapant i quan ja estigui bastant cuit s'afegeixen els llagostins. Quan s'hagin oberts les cloïses i els musclos, se li afegeix el tomàquet, i es va remenant 5 minuts fins que estigui fregit.
-
PAS 3
Llavors, es cobreix amb bastanta aigua, se li afegeixen les pastilles d' Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal i el filet de lluç a trossos. En un morter es pica l'all amb el julivert i s'afegeix a la cassola. Es deixa coure durant una hora. S'hi afegeix un puny d'arròs per cada persona, i quan l'arròs estigui fet, ja es pot servir la sopa.