Ingredients
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
-
-
-
-
-
Informació nutricional
-
Energia
171,95kcal
-
Hidrats
48,04g
-
Proteïnes
6,04g
-
Greixos
45,92g
Com fer SOPA DE POMA AL CURRY
-
PAS 1
Pelar i picar les pomes, posant-les en aigua freda amb suc de llimona. Fondre la mantega en una olla. Escórrer les pomes i posar-les junt amb el sofregit de ceba. Coure-ho tot.
-
PAS 2
Afegir-hi el curry en pol i el tronquet de canyella. Deixar-ho coure a foc mig 2 minuts. Cobrir-ho amb el Caldo de Pollastre Gallina Blanca. Bullir durant 10 minuts remenant de tant en tant.
-
PAS 3
Treure la canyella. Reduir la sopa a puré i afegir-hi la llet i la nata. Servir freda o calenta.