SOPA DE POMA

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer SOPA DE POMA

  • PAS 1

    Pelar, treure els cors i tallar a trossos les pomes. Saltar-les amb la mantega al vas durant 5 minuts 1 100ºC, velocitat 1.

  • PAS 2

    Afegir el Caldo de Verdures Gallina Blanca i el vi blanc. Coure 20 minuts a 100ºC, velocitat 2.

  • PAS 3

    Afegir a la sopa el formatge blau i triturar 1 minut a velocitat 7, tenint cura a subjectar bé la tapa del broc per a evitar esquitxades. Rectificar de sal i pebre blanc mòlt.

  • PAS 4

    Servir ben calenta, decorada amb rodanxes de poma saltades en una mica de mantega o rostides al forn uns minuts a 200ºC.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online