Ingredients
Com fer SOPA FREDA DE PEIX I VERDURES
-
PAS 1
Pelar i tallar a trossos les vedures (la pastanaga, el nap, la ceba i la remolatxa)i triturar amb el julivert 10 segons a velocitat 4. Afegir-hi el caldo de Verdures Gallina Blanca, una mica de sal, pebre i el sucre. Programar 20 minuts a 100º, velocitat 1.
-
PAS 2
Afegir-hi el peix a trossos grans i 2,5 cubilets d'aigua. Coure uns altres 10 minuts a 100º, velocitat 1. Colar a través de la cistelleta. Reservar el caldo i deixar-lo refredar. Reservar el peix apart traient-li la pell i les espines.
-
PAS 3
Barrejar el cogombre tallat a trossos i barrejat amb el caldo fred reservat en el pas anterior, les herbes i el suc de limona, colat, durant 20 segons a velocitat 4. Servir la sopa freda decorada amb l'ou dur a làmines i el peix reservat esmicolat. Si es desitja s'hi pot afegir un filet de nata al moment de servir.