SOPA FREDA DE PEIX I VERDURES

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer SOPA FREDA DE PEIX I VERDURES

  • PAS 1

    Pelar i tallar a trossos les vedures (la pastanaga, el nap, la ceba i la remolatxa)i triturar amb el julivert 10 segons a velocitat 4. Afegir-hi el caldo de Verdures Gallina Blanca, una mica de sal, pebre i el sucre. Programar 20 minuts a 100º, velocitat 1.

  • PAS 2

    Afegir-hi el peix a trossos grans i 2,5 cubilets d'aigua. Coure uns altres 10 minuts a 100º, velocitat 1. Colar a través de la cistelleta. Reservar el caldo i deixar-lo refredar. Reservar el peix apart traient-li la pell i les espines.

  • PAS 3

    Barrejar el cogombre tallat a trossos i barrejat amb el caldo fred reservat en el pas anterior, les herbes i el suc de limona, colat, durant 20 segons a velocitat 4. Servir la sopa freda decorada amb l'ou dur a làmines i el peix reservat esmicolat. Si es desitja s'hi pot afegir un filet de nata al moment de servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online