TARTA TATIN DE POMA

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer TARTA TATIN DE POMA

  • PAS 1

    Per a la pasta brisa, barrejar la farina i la mantega tallada a trossets amb la punta dels dits, fins que la mantega es vagi barrejant amb la farina i quedi com una sorreta. Afegir-hi el sucre i l'ou i treballant tot just perquè es barregi tot. Afegir-hi aigua només si queda massa dura. Tapar la massa amb film transparent i deixar-la reposar 1 hora a la nevera.

  • PAS 2

    En un motllo circular d'uns 20 cm o en una paella similar que pugui anar al forn posar el sucre, la mantega i l'aigua. Deixar bullir fins aconseguir un caramel de color suau.

  • PAS 3

    Pelar les pomes i treure'ls el cor. Tallar-les a rodanxes de 3 mm de gruix i posar-les ordenadament dins el motllo. Amb un corró estendre la massa en forma circular i posar-la a sobre de les pomes, cobrint-les. Coure el conjunt al forn 1 hora a 150ºC.

  • PAS 4

    Treure del motllo donant-li la volta amb l'ajuda d'un plat, con si fós una truita. Servir amb nata líquida calenta.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online