Ingredients
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
Informació nutricional
-
Energia
591,38kcal
-
Hidrats
12,70g
-
Proteïnes
20,50g
-
Greixos
66,81g
Com fer TERRINA DE VERDURES
-
PAS 1
Tallar les albergínies a rodanxes gruixudes i fregir-les. Reservar-les a sobre d'un paper de cuina. Batre els ous junt amb la farina i condimentar-los amb Avecrem Caldo de Pollastre i pebre.
-
PAS 2
Tallar a tires els pebrots escalivats. Untar amb oli un motllo de plum cake i alternar a capes les rodanxes d'albergínia, el pebrot i les llenques de formatge, sense arribar a omplir el motllo.
-
PAS 3
Abocar-hi per sobre l'ou batut i coure al forn a 200ºC durant 30 minuts aproximadament. Deixar refredar en el motllo i servir tallat.