TERRINA DE VERDURES

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Informació nutricional

  • Energia

    591,38kcal

  • Hidrats

    12,70g

  • Proteïnes

    20,50g

  • Greixos

    66,81g

Com fer TERRINA DE VERDURES

  • PAS 1

    Tallar les albergínies a rodanxes gruixudes i fregir-les. Reservar-les a sobre d'un paper de cuina. Batre els ous junt amb la farina i condimentar-los amb Avecrem Caldo de Pollastre i pebre.

  • PAS 2

    Tallar a tires els pebrots escalivats. Untar amb oli un motllo de plum cake i alternar a capes les rodanxes d'albergínia, el pebrot i les llenques de formatge, sense arribar a omplir el motllo.

  • PAS 3

    Abocar-hi per sobre l'ou batut i coure al forn a 200ºC durant 30 minuts aproximadament. Deixar refredar en el motllo i servir tallat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online