Ingredients
Com fer TRUITA DE PATATA I CARBASSÓ
-
PAS 1
Tallar les patates, els carbassons i les cebes tendres a rodanxes miolt fines però no transparents. Posar una mica d'oli en una paella i abocar-hi primer la ceba. Quan comenci a fer olor afegir-hi les patates i una mica d' Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal esmicolat i deixar a foc molt lent fins que es posin molt tendres. Tapar, si cal. Tot seguit, afegir-hi el carbassó deixant-lo fer-se fins que hagi perdut l'orgull però no estigui tou. Abocar-hi una mica de menta picada ben fina i rectificar de sal si calgués. Posar-ho tot en un colador per a eliminar-ne l'excés d'oli.
-
PAS 2
Batre els ous en un bol ampla amb el raig d'oli.
-
PAS 3
Quan estiguin ben batuts els ous abocar-hi el contingut del colador i barrejar-ho tot molt bé. Deixar-ho en repòs almenys 1 hora tapat.
-
PAS 4
Posar en una paella ampla una mica de l'oli sobrant i deixar que s'escalfi bé. Abocar el contingut del bol i deixar que qualli a foc fort per un costat.
-
PAS 5
Donar la volta a la truita i deixar quallar per l'altre costat.
-
PAS 6
A partir d'aquest moment, abaixar el foc i quallar fins que estigui al gost de cadascú. Posar-la en un plat i servir-la.