Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer ÀSPIC DE RAP I TOMÀQUET
-
PAS 1
Infusionar una branca d'estragó en 1/4 de litre d'aigua tèbia durant 30 minuts. Retirar i barrejar amb la gelatina en pols, remenant amb varilles fins que estigui ben dissolta (vegeu les instruccions de la caixa per a les mesures). Netejar el peix, tallar-lo a làmines d'un dit de gruix i tallar aquestes a tires. Rentar-les bé i condimentar-les amb Avecrem Peix -30% de sal. Posar una olla per a cuinar al vapor amb aigua i una fulla de llorer. Coure-hi els bastonets de peix durant dos minuts. Reservar-los.
-
PAS 2
En una cassola amb aigua, escaldar uns segons els tomàquets per a poder-los pelar millor. Passar-los per un colador xinès fins obtenir un puré ben fi. Salpebrar-lo. Picar fi i per separar (per no barrejar sabors) les branquetes de julivert, fonoll, menta, ciboulet i estrabó i afegir-les a la crema de tomàquet.
-
PAS 3
Muntar l'áspic en un motllo rectangular de 15 centímetres. Posar un fons de gelatina gairebé quallada d'un centímetre, cobrir amb una cada de ciboulet picat i de salsa de tomàquet. Deixar quallar una mica i anar-hi posant els bastons de peix intercalats amb més gelatina i més puré de tomàquet. Deixar-ho a la nevera sis hores abans de servir-ho.
-
PAS 4
Desemmotllar posant-ho uns minuts en aigua calenta i servir acompanyat amb la salsa de tomàquet i herbes.