ÀSPIC DE RAP I TOMÀQUET

  • 40-60
  • Difícil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ÀSPIC DE RAP I TOMÀQUET

  • PAS 1

    Infusionar una branca d'estragó en 1/4 de litre d'aigua tèbia durant 30 minuts. Retirar i barrejar amb la gelatina en pols, remenant amb varilles fins que estigui ben dissolta (vegeu les instruccions de la caixa per a les mesures). Netejar el peix, tallar-lo a làmines d'un dit de gruix i tallar aquestes a tires. Rentar-les bé i condimentar-les amb Avecrem Peix -30% de sal. Posar una olla per a cuinar al vapor amb aigua i una fulla de llorer. Coure-hi els bastonets de peix durant dos minuts. Reservar-los.

  • PAS 2

    En una cassola amb aigua, escaldar uns segons els tomàquets per a poder-los pelar millor. Passar-los per un colador xinès fins obtenir un puré ben fi. Salpebrar-lo. Picar fi i per separar (per no barrejar sabors) les branquetes de julivert, fonoll, menta, ciboulet i estrabó i afegir-les a la crema de tomàquet.

  • PAS 3

    Muntar l'áspic en un motllo rectangular de 15 centímetres. Posar un fons de gelatina gairebé quallada d'un centímetre, cobrir amb una cada de ciboulet picat i de salsa de tomàquet. Deixar quallar una mica i anar-hi posant els bastons de peix intercalats amb més gelatina i més puré de tomàquet. Deixar-ho a la nevera sis hores abans de servir-ho.

  • PAS 4

    Desemmotllar posant-ho uns minuts en aigua calenta i servir acompanyat amb la salsa de tomàquet i herbes.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online