AU FARCIDA AMB PURÉ DE POMA

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer AU FARCIDA AMB PURÉ DE POMA

  • PAS 1

    Pelar i rentar el porro, tallat a rodanxes molt fines. Posar-lo a la paella amb oli i ofegar-lo almenys durant 10 minuts, fins que es torni transparent. Tapar durant la cocció i afegir-hi sal i nou moscada. Deixar-ho refredar.

  • PAS 2

    Separar els pits de pollastre, treure'n l'os i la pell deixant-los ben nets. Obrir-los per la meitat, com si fossin un llibre, extenent-les bé. Condimentar-les amb Avecrem Caldo de Pollastre i farcir-les amb el porro. Tancar-les donant-los la volta i lligant-les amb fil de bramant perquè no s'obrin. Reservar-les.

  • PAS 3

    Pelar les pomes i tallar-les en quatre. Treure'n les llavors i posar-las a trossos en un cassó amb sucre i un raig de llimona. A foc suau, deixar caramelitzar una mica el sucre. Afegir-hi aigua i coure durant 10 minuts. A continuació afegir-hi la nata i deixar que torni a bullir. Passar els pits per l'oli de fregir els porros (tapant-los perquè es facin bé) a foc suau perquè no agafin color.

  • PAS 4

    Triturar la crema deixant-la ben tamisada i reservar-la calent. Posar els pits de pollaste a sobre el plat i tapar amb la crema de poma. Tirar-hi per sobre una mica de julivert fresc i servir-ho de seguida.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online