BACALLÀ AL PERFUM D'ALLS CONFITATS

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer BACALLÀ AL PERFUM D'ALLS CONFITATS

  • PAS 1

    Escaldar els tomàquets posant-los durant uns breus instants en aigua bullint per a pelar-los. Partir-los en dos, treure'n les llavors i tallar-los en dos. Posar-los en un recipient de fons gruixut amb una mica d'oli fins que s'evapori gairebé del tot l'aigua de vegetació. Condimentar el tomàquet amb Avecrem Caldo de Peix amb pebre i sucre en la quantitat suficient per a fer desaparèixer l'acidesa del tomàquet. Distribuir-los en quatre plats.

  • PAS 2

    Passar els trossos de bacallà per farina. Fregir-los en oli en una paella fonda perquè el bacallà quedi gairebé cobert d'oli. L'exterior ha de quedar daurat i l'interior sucós. Posar dos trossos de bacallà a cada plat, a sobre del tomàquet.

  • PAS 3

    Per a la salsa: posar els dents d'all pelats en un pot coberts amb oli d'oliva. Coure'ls a foc molt lent sense que arribi a bullir durant uns 20 o 25 minuts fins que estiiguin tous però blancs i sencers. Escórre l'oli i fer un puré amb els alls, afegint-hi el rovell i l'oli fred fins a muntar una "maionesa" alleguerint-la una mica amb Caldo de Peix fred, mirant d'obtenir la quantitat necessària per a cobrir els trossos de bacallà. Per a servir cobrir amb una capa lleugera e "maionesa" els trossos de bacallà. Passar un moment els plats pel gratinador fins que la suprfície quedi daurada.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online