BACALLÀ AMB CEBA I RAÏM

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer BACALLÀ AMB CEBA I RAÏM

  • PAS 1

    Deixar el bacallà 24 hores en remull, canviant l'aigua almenys tres vegades. Rentar el raïm i reservar quatre gotims petits. Treure les llavors de la resta de raïm, obrint-los per la meitat i traient-les amb un ganivet. Reservar.

  • PAS 2

    Pelar les cebes i talla-les en juliana. En una cassola, sofregir a foc lent la ceba amb quatre cullerades d'oli. Condimentar amb Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal i nou moscada. Tapar i deixar coure mitja hora, remenant amb una escumadora perquè no agafi color. Passat aquest temps, afegir-hi el raïm sense llavors i la mel i continuar ofegant cinc minuts més.

  • PAS 3

    Assecar el bacallà amb paper de cuina i passar-lo per farina. En una paella amb la resta d'oli, fregir-lo pels dos costats fins que quedi ben daurat. A mesura que estiguin fets, col.locar els lloms a sobre del llit de ceba i posar-los un altre cop a foc suau. Quan comenci a bullir, afegir-hi el moscatell i tapar la cassola remenant suament perquè no s'enganxi al fons (afegir una mica més de vi o aigua si calgués perquè la salsa no es consumeixi).

  • PAS 4

    Deixar coure lentament deu minuts més i retirar. Deixar que reposi durant mitja hora abans de servir. Decorar amb fulles fresques.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online