Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
Com fer BESUC ROSTIT AMB VI D'OPORTO
-
PAS 1
Netejar i assecar el besuc amb paper absorvent. Rentar la sàlvia. Rentar, pelar, tallar i escórrer les patates. Aixafar en un morter les ametlles amb la sàlvia. Afegir-hi l'Oporto, l'oli i barrejar-ho tot bé.
-
PAS 2
Untar amb oli una safata, posar-hi el besuc i les patates, condimentar amb l'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal esmicolat. Regar amb el preparat anterior i deixar macerar 2 hores.
-
PAS 3
Precalentar el forn a 180ºC. Posar-hi la safata amb el besuc i rostir-lo 20 minuts.
-
PAS 4
Presentar el besuc amb la guarnició de patates cuites. Decorar amb les fulles de sàlvia i servir.