BESUC ROSTIT AMB VI D'OPORTO

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer BESUC ROSTIT AMB VI D'OPORTO

  • PAS 1

    Netejar i assecar el besuc amb paper absorvent. Rentar la sàlvia. Rentar, pelar, tallar i escórrer les patates. Aixafar en un morter les ametlles amb la sàlvia. Afegir-hi l'Oporto, l'oli i barrejar-ho tot bé.

  • PAS 2

    Untar amb oli una safata, posar-hi el besuc i les patates, condimentar amb l'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal esmicolat. Regar amb el preparat anterior i deixar macerar 2 hores.

  • PAS 3

    Precalentar el forn a 180ºC. Posar-hi la safata amb el besuc i rostir-lo 20 minuts.

  • PAS 4

    Presentar el besuc amb la guarnició de patates cuites. Decorar amb les fulles de sàlvia i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online