BONÍTOL AMB CEBA

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer BONÍTOL AMB CEBA

  • PAS 1

    Condimentar el bonítol amb Avecrem Caldo de Peix -30% de sal i deixar-lo macerar una hora en el vi dolç. Pelar i tallar fina la ceba. En una paella amb dues cullerades d'oli estofar la ceba. Condimentar.

  • PAS 2

    Quan comenci a daurar-se la ceba afegir-hi les ametlles, saltar-ho tot durant 2 minuts a foc mig i afegir-hi el bonítol amb 3 cullerades del líquid de maceració i estofar-ho tot junt durant 10 minuts.

  • PAS 3

    Coronar el bonítol amb la ceba i escampar-hi la farigola per sobre.

  • PAS 4

    Si es desitja es pot servir amb un puré de patata i all.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online