Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer BONíTOL ROSTIT AMB TOMÀQUET I ALBERGÍNIES
-
PAS 1
Netejar, assecar i tallar a daus el bonítol. Regar-lo amb el suc de llimona i condimentar-lo amb Avecrem Caldo de Peix -30% de sal. Rentar, assecar i tallar a làmines les albergínies i els tomàquets.
-
PAS 2
Engrassar la safata de forn, cobrir-la amb els tomàquets i les albergínies, salpebrar-les i regar-les amb oli. Coure al forn 25 minuts a 180ºC.
-
PAS 3
Posar a foc viu una paella amb mantega, afegir-hi el bonítol amb l'orenga i saltar dos minuts per cada costat. Regar amb el vinagre i mantenir uns minuts més al foc.
-
PAS 4
Amb l'ajut d'una escumadera, col.locar el bonítol amb el seu suc per sobre de les verdures i tornar a posar la safata al forn. Rostir cinc minuts més. Servir.