BONíTOL ROSTIT AMB TOMÀQUET I ALBERGÍNIES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer BONíTOL ROSTIT AMB TOMÀQUET I ALBERGÍNIES

  • PAS 1

    Netejar, assecar i tallar a daus el bonítol. Regar-lo amb el suc de llimona i condimentar-lo amb Avecrem Caldo de Peix -30% de sal. Rentar, assecar i tallar a làmines les albergínies i els tomàquets.

  • PAS 2

    Engrassar la safata de forn, cobrir-la amb els tomàquets i les albergínies, salpebrar-les i regar-les amb oli. Coure al forn 25 minuts a 180ºC.

  • PAS 3

    Posar a foc viu una paella amb mantega, afegir-hi el bonítol amb l'orenga i saltar dos minuts per cada costat. Regar amb el vinagre i mantenir uns minuts més al foc.

  • PAS 4

    Amb l'ajut d'una escumadera, col.locar el bonítol amb el seu suc per sobre de les verdures i tornar a posar la safata al forn. Rostir cinc minuts més. Servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online