BRAÓ DE PORC ROSTIT

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer BRAÓ DE PORC ROSTIT

  • PAS 1

    Rentar amb cura els braons amb aigua freda. Posar en una olla amb aigua amb dues pastilles d'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal. Pelar la ceba i clavar-hi els claus. Rentar l'api i pelar les pastanagues. Bullir tots els ingredients amb el llorer i el pebre. Introduir-hi els braons i deixar coure a foc mig baix durant una hora. Els braons han d'estar sempre coberts de líquid.

  • PAS 2

    Treure els braons reservant el caldo de la cocció. Fer-hi uns talls i posar-hi mantega a sobre. Rostir-los al forn aproximadament una hora girant-los a mitja cocció i regant-los de tant en tant amb el caldo de la cocció.

  • PAS 3

    Servir acompanyats d'una amanida.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online