Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
Com fer BROQUETA DE CALAMARS FARCITS
-
PAS 1
Netejar els calamars i reservar les bosses. Picar els tentacles i reservar-los. Picar el pa a daus petits i fregir-los en oli. Apartar i a la mateixa paella ofegar el sofregit de cebai els tentacles tallats a trossos. Condimentar-ho amb l'Avecrem All i Julivert i deixar refredar.
-
PAS 2
En un bol barrejar el preparat anterior amb el pa fregit, els ous batuts, sal i pebre. Omplir les bosses dels calamars amb aquesta barreja i tancar-los de tres en tres amb una broqueta.
-
PAS 3
Ofegar el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca en una paella amb oli i afegir-hi els pebrots tallats a tires fines. Regar-ho amb el vi i deixar-ho coure uns minuts a foc viu. Abaixar el foc i cuinar 10 minuts més. Posar les broquetes en una safata de forn i abocar-hi la salsa per sobre. Deixar coure al forn durant 20 minuts. A mitja cocció cobrir amb paper d'alumini. Servir calent.