BROQUETA DE CALAMARS FARCITS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer BROQUETA DE CALAMARS FARCITS

  • PAS 1

    Netejar els calamars i reservar les bosses. Picar els tentacles i reservar-los. Picar el pa a daus petits i fregir-los en oli. Apartar i a la mateixa paella ofegar el sofregit de cebai els tentacles tallats a trossos. Condimentar-ho amb l'Avecrem All i Julivert i deixar refredar.

  • PAS 2

    En un bol barrejar el preparat anterior amb el pa fregit, els ous batuts, sal i pebre. Omplir les bosses dels calamars amb aquesta barreja i tancar-los de tres en tres amb una broqueta.

  • PAS 3

    Ofegar el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca en una paella amb oli i afegir-hi els pebrots tallats a tires fines. Regar-ho amb el vi i deixar-ho coure uns minuts a foc viu. Abaixar el foc i cuinar 10 minuts més. Posar les broquetes en una safata de forn i abocar-hi la salsa per sobre. Deixar coure al forn durant 20 minuts. A mitja cocció cobrir amb paper d'alumini. Servir calent.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online