BROQUETES DE LLOM I POMA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer BROQUETES DE LLOM I POMA

  • PAS 1

    Netejar la carn. A sobre d'una fusta, tallar el llom a daus regulars i mitjans. Pelar les oomes i fer-ne boletes amb un buidador. Insertar en unes broquetes de metall o fusta (submergir-les prèviament en aigua durant almenys 15 minuts), alternant els ingredients: tres trossos de llom i tres de poma a cada broqueta.

  • PAS 2

    Rentar, pelar i picar el porro, barrejar-lo amb l'oli en un bol. Afegir la salsa de soja, la mel, la mostassa i l'AVECREM. Batre amb una forquilla. A continuació afegir la resta d'espècies sense deixar de remenar. Pintar amb un pinzell cada broqueta amb5 aquesta salsa.

  • PAS 3

    Rostir les broquetes a la planxa o a la paella ruixant-les amb la salsa que hagi sobrat. Posar en una safata de presentació l'arròs ben repartit. Posar-hi a sobre les broquetes quan ja estiguin cuites i abocar-hi per sobre el suc.

  • PAS 4

    Per acabar, decorar amb el ciboulet i el julivert per sobre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online