CANELONS DE RAP I LLANGOSTINS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CANELONS DE RAP I LLANGOSTINS

  • PAS 1

    Remullar els canelones El Pavo, seguint les instruccions del paquet. Per a fer el farcit, bullir el peix i els llangostins en el Caldo de Pescado Gallina Blanca, un raig d'oli i el vi blanc, durant 6 minuts. Escórrer i picar.

  • PAS 2

    Preparar Mi Salsa Bechamel amb la llet, tal como indica el sobre. Barrejar el peix amb els ous durs i la trufa picada, condimentar amb la pastilla de Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal i 2 cullerades de bechamel. Farcir amb aquesta barreja els canelons.

  • PAS 3

    Cobrir una plata de forn amb una capa de beixamel. Col·locar damunt els canelons, una capa de salsa de tomàquet i la beixamel sobrant. Emposar de formatge rallat i gratinar.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online