Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
Com fer CANELONS DE RAP I LLANGOSTINS
-
PAS 1
Remullar els canelones El Pavo, seguint les instruccions del paquet. Per a fer el farcit, bullir el peix i els llangostins en el Caldo de Pescado Gallina Blanca, un raig d'oli i el vi blanc, durant 6 minuts. Escórrer i picar.
-
PAS 2
Preparar Mi Salsa Bechamel amb la llet, tal como indica el sobre. Barrejar el peix amb els ous durs i la trufa picada, condimentar amb la pastilla de Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal i 2 cullerades de bechamel. Farcir amb aquesta barreja els canelons.
-
PAS 3
Cobrir una plata de forn amb una capa de beixamel. Col·locar damunt els canelons, una capa de salsa de tomàquet i la beixamel sobrant. Emposar de formatge rallat i gratinar.