Ingredients
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
Informació nutricional
-
Energia
553,47kcal
-
Hidrats
13,37g
-
Proteïnes
17,87g
-
Greixos
68,76g
Com fer COSTELLES DE PORC A LA NAPOLITANA
-
PAS 1
Condimentar les costelles amb Avecrem Caldo de Carn -30% de sal. Amb un ganivet esmolat fer un tall a la carn de la costella i posar-hi un tros de pernil i un tros de formatge, tancar en forma de llibret (si és necessari, fer servir un escuradents).
-
PAS 2
Passar les costelles per farina, ou batut i pa ratllat.
-
PAS 3
Posar oli en una paella i ofegar-hi el pot de Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca. Coure durant 5 minuts i triturar per a confeccionar una salsa.
Fregir les costelles en oli calent i servir-les amb la salsa.