COSTELLES DE PORC A LA NAPOLITANA

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Informació nutricional

  • Energia

    553,47kcal

  • Hidrats

    13,37g

  • Proteïnes

    17,87g

  • Greixos

    68,76g

Com fer COSTELLES DE PORC A LA NAPOLITANA

  • PAS 1

    Condimentar les costelles amb Avecrem Caldo de Carn -30% de sal. Amb un ganivet esmolat fer un tall a la carn de la costella i posar-hi un tros de pernil i un tros de formatge, tancar en forma de llibret (si és necessari, fer servir un escuradents).

  • PAS 2

    Passar les costelles per farina, ou batut i pa ratllat.

  • PAS 3

    Posar oli en una paella i ofegar-hi el pot de Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca. Coure durant 5 minuts i triturar per a confeccionar una salsa.
    Fregir les costelles en oli calent i servir-les amb la salsa.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online