COSTELLES DE PORC AL VERMUT

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer COSTELLES DE PORC AL VERMUT

  • PAS 1

    Picar la ceba, l'all i una mica de pell de taronja fins a reduir-ho a una pasta. Barrejar-la amb l'oli i la nou moscada. Posar les costelletes a sobre d'una safata de forn i condimentar-les amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal esmicolada. Pinzellar amb la barreja de cebes per les dues cares, col.locant-les ben esteses a sobre de la safata (si sobra marinat, abocar-lo per sobre).

  • PAS 2

    Encendre el forn a 200 °c aproximadament (forn fort). Quan estigui ben calent posar-hi les costelles i rostire-les per les dues cares daurant-les bé. En donar-los la vota ruixar-les amb el vermut i el suc de taronja, deixant-les al foc 10 minuts més.

  • PAS 3

    Col.locar les costelletes en una safata de servir, mantenint-les a prop de l'escalfor. A continuació abocar la salsa del rostit en una paella i afegir-hi la nata, rascant bé el fons (es pot fer a la mateixa safata de forn.)

  • PAS 4

    Bullir durant un minut i abocar la salsa per sobre de les costelletes. Servir de seguida acompanyades d'una amanida de taronja.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online