Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer COSTELLES DE PORC AL VERMUT
-
PAS 1
Picar la ceba, l'all i una mica de pell de taronja fins a reduir-ho a una pasta. Barrejar-la amb l'oli i la nou moscada. Posar les costelletes a sobre d'una safata de forn i condimentar-les amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal esmicolada. Pinzellar amb la barreja de cebes per les dues cares, col.locant-les ben esteses a sobre de la safata (si sobra marinat, abocar-lo per sobre).
-
PAS 2
Encendre el forn a 200 °c aproximadament (forn fort). Quan estigui ben calent posar-hi les costelles i rostire-les per les dues cares daurant-les bé. En donar-los la vota ruixar-les amb el vermut i el suc de taronja, deixant-les al foc 10 minuts més.
-
PAS 3
Col.locar les costelletes en una safata de servir, mantenint-les a prop de l'escalfor. A continuació abocar la salsa del rostit en una paella i afegir-hi la nata, rascant bé el fons (es pot fer a la mateixa safata de forn.)
-
PAS 4
Bullir durant un minut i abocar la salsa per sobre de les costelletes. Servir de seguida acompanyades d'una amanida de taronja.