COSTELLES DE PORC AL VERMUT

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer COSTELLES DE PORC AL VERMUT

  • PAS 1

    Picar la ceba, l'all i una mica de pell de taronja fins a reduir-ho a una pasta. Barrejar-la amb l'oli i la nou moscada. Posar les costelletes a sobre d'una safata de forn i condimentar-les amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal esmicolada. Pinzellar amb la barreja de cebes per les dues cares, col.locant-les ben esteses a sobre de la safata (si sobra marinat, abocar-lo per sobre).

  • PAS 2

    Encendre el forn a 200 °c aproximadament (forn fort). Quan estigui ben calent posar-hi les costelles i rostire-les per les dues cares daurant-les bé. En donar-los la vota ruixar-les amb el vermut i el suc de taronja, deixant-les al foc 10 minuts més.

  • PAS 3

    Col.locar les costelletes en una safata de servir, mantenint-les a prop de l'escalfor. A continuació abocar la salsa del rostit en una paella i afegir-hi la nata, rascant bé el fons (es pot fer a la mateixa safata de forn.)

  • PAS 4

    Bullir durant un minut i abocar la salsa per sobre de les costelletes. Servir de seguida acompanyades d'una amanida de taronja.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online