CREMA DE MUSCLOS

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CREMA DE MUSCLOS

  • PAS 1

    Rascar i deixar neta la closca dels musclos. Rentar-los en aigua freda amb sal, assecar-los i posar-los a coure en una paella amb mig vas d'aigua freda i una pastilla d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal. Retirar del foc quan s'obrin les closques i treure'n els musclos. Reservar-los. Pelar, rentar i tallar a trossos les patates, els porros i els tomàquets. Pelar i picar els alls.

  • PAS 2

    Posar una olla amb un fons d'aigua i una pastilla d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal amb els llucets, les patates, els alls, els tomàquets, els porros i la ceba a coure. Abans que s'acabin de coure els llucets afegir la nata, el vi i deixar reduir el caldo.

  • PAS 3

    Posar en un pot ampla tot el contingut de l'olla, reservant alguns musclos per a la guarnició de la crema. Tritura i passar pel colador xinès. Servir decorant amb uns musclos tallats a trossos per sobre i julivert fregit.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online