CREMA DE PATATES AL FORMATGE

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CREMA DE PATATES AL FORMATGE

  • PAS 1

    Pelar les patates. Rentar i tallar-les a trossos irregulars. A continuació, pelar el porro, eliminat els extrems. Rentar-lo sota l'aixeta i tallar-lo a rodanxes mitjanes.

  • PAS 2

    Ofegar el porro en una olla amb la mantega, remenant amb una cullera de fusta sense deixar que agafi color. Afegir-hi les pataes i cobrir amb el Caldo de Verdures Gallina Blanca. Salar lleugerament i deixar coure a foc mig i tapat durant 30 minuts.

  • PAS 3

    Passar el caldo per un tamís fins reduir-lo a una crema fina (si fós necessari, colar-lo per un colador xinès). Afegir-hi la nata i escalfar un altre cop.

  • PAS 4

    Condimentar amb pebre, nou moscada i repartir en cassoles individuals. Afegir els grans de blat de moro i el formatge gruyère i gratinar uns minuts al forn pre-escalfat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online