Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
Com fer CREMA DE PATATES AL FORMATGE
-
PAS 1
Pelar les patates. Rentar i tallar-les a trossos irregulars. A continuació, pelar el porro, eliminat els extrems. Rentar-lo sota l'aixeta i tallar-lo a rodanxes mitjanes.
-
PAS 2
Ofegar el porro en una olla amb la mantega, remenant amb una cullera de fusta sense deixar que agafi color. Afegir-hi les pataes i cobrir amb el Caldo de Verdures Gallina Blanca. Salar lleugerament i deixar coure a foc mig i tapat durant 30 minuts.
-
PAS 3
Passar el caldo per un tamís fins reduir-lo a una crema fina (si fós necessari, colar-lo per un colador xinès). Afegir-hi la nata i escalfar un altre cop.
-
PAS 4
Condimentar amb pebre, nou moscada i repartir en cassoles individuals. Afegir els grans de blat de moro i el formatge gruyère i gratinar uns minuts al forn pre-escalfat.