Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
Com fer DELÍCIES DE RAP
-
PAS 1
Condimentar el peix i les gambes amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal esmicolada i fregir-los en una paella amb un fons d'oli 4 o 5 minuts. Escórrer'ls bé, esmicolar-los i reservar-los.
-
PAS 2
Deixatar la llet evaporada en 1 vas d'aigua. Fondre 2 cullerades de mantega. Afegir-hi la farina i torrar-la durant uns 2 minuts sense deixar de remenar. Afegir-hi la llet, a poc a poc, remenant sense parar, i coure durant 20 minuts. Salpebrar i afegir-hi la nou moscada.
-
PAS 3
Afegir el rap i les gambes a la beixamel, remenar i passar la massa a un motllo untat amb la resta de mantega. Allisar la superfície, deixar-la refredar i posar-la a la nevera vàries hores. Tallar-la en porcions rectangulars i passar-les per ou batut i pa ratllat. Daurar-les en oli abundant i escórrer-les bé. Servir-les amb escarola rentada i tallada a trossos.